LA INSERCIÓ LABORAL DELS GRADUATS EN FP DE LLEIDA ES CONSOLIDA

  • La xarxa personal, el centre formatiu i el de pràctiques són les vies més habituals per trobar feina
  • La manca d'experiència professional el principal impediment dels graduats superiors per trobar feina
WebLa inserció laboral  dels graduats en FP de Lleida va créixer gairebé un punt(0.9%),  segons revela la desena edició de l’enquesta d’inserció laboral dels ensenyaments professionals 2016 (corresponent al curs 2014-15) i realitzada pel Departament d’Ensenyament i el Consell General de Cambres de Catalunya, conjuntament. Amb aquest increment es consolida la tendència apuntada ja en l’enquesta relativa al curs 12-13. De fet, els graduats que treballen ha anat creixent  des d’aquest curs (enquesta 2014) i suma un creixement del 7,9%. Alhora, les dades posen de manifest que els graduats que busquen feina s’han reduït en un 1,24% el darrer curs, fet que suposa un descens acumulat  del 2.27% en el període esmentat. A  Catalunya,  el nombre de graduats en formació professional va créixer en cinc punts respecte a la promoció anterior, passant del 41,46% al 46.5% d’inserció laboral.

Nota de premsa

Dossier de premsa

Fotografia de l'acte

 

L'AEAT PRESENTA EL NOU SISTEMA DE SUBMINISTRAMENT IMMEDIAT DE L'IVA (SII) A LA CAMBRA

  • El nou sistema vol millorar el control tributari i l'assistència al contribuent
SIIDesprés de 30 anys de vigor del actual sistema de gestió de l’IVA , l’Agencia estatal de l’Administració Tributària ha incorporat un nou sistema de gestió dels llibres de registre mitjançant la Seu electrònica de la AEAT que dota de pràctica immediatesa als registres de facturació. D’aquesta manera, el nou SII permet atansar el moment de registre o de comptabilització de les factures al de la realització efectiva de l’operació econòmica que hi està relacionada.

nota premsa

Fotos acte

 


NOVA EINA PER A CONÈIXER LA DISPONIBILITAT DE SÒL INDUSTRIAL A LLEIDAlleidasol

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida i la Diputació de Lleida han presentat avui una nova eina que permetrà a partir d'ara conèixer la disponibilitat de sòl industrial als diferents municipis de Lleida. La Base de Dades es fruit de l'acord del Grup de Treball Lleida Logística-Corredor del Mediterrani que reuneix una trentena de representants del sector empresarial i institucional.

Alhora, la nova eina servirà per dissenyar polítiques industrials molt més acurades i adequades a les necessitats reals del territori.

Dossier de Premsa - Web de l'aplicació

Fotos acte

 


RÈCORD DE PARTICIPACIÓ AL VII INTERNATIONAL WINE BUSINESS AMB HONG KONG I TAIWAN

Wine02La nova missió comercial inversa que aquesta setmana organitza la Cambra de Comerç, Indústria de Lleida per al sector vitícola ha batut el rècord de cellers participants de totes les edicions celebrades fins ara i queaquesta vegada ha posat la mirada en Hong Kong i Taiwan.

Els resultats obtinguts en anteriors edicions expliquen aquest interès pel International Wine Business Meetings que pot suposar una veritable porta d’accés al mercat asiàtic. El Palau de Congressos “La Llotja” de Lleida serà doncs el marc que facilitarà una vegada més l’establiment de relacions comercials entre 29 cellers del sector vitivinícola lleidatà, català i espanyol amb 12 importadors i distribuïdors de vins procedents d’aquests mercats asiàtics. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Departament d’Agricultura –mitjançant Prodeca–, Globalleida i Caixabank .

Nota de premsa

Fotos de l'esdeveniment:  https://goo.gl/EWi6l1

 

Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida