0 Items

Assessorament empresarial

Assessorament empresarial


Index > Àrea d’Empresa > Consolidació empresarial > Assessorament empresarial

Què és? 

Elaboració d’un informe que et permetrà analitzar la situació actual de l’empresa i detectar noves oportunitats empresarials.

A qui va adreçat? 

Empreses que busquin millorar i crear noves oportunitats de negoci.

Què obtindràs? 

  • Acompanyament personalitzat.
  • Visió i perspectiva empresarial.
  • Desenvolupament de la possibilitat d’enriquir la teva cadena de valor i orientar-te cap a noves oportunitats empresarials.
  • Foment de la innovació
  • Un anàlisi de les diferents àrees funcionals de l’empresa
  • Un full de ruta dels possibles projectes a executar per ser una empresa més competitiva.

Consulta el programa 

Serveis complementaris

Troba proveïdors, clients i col·laboradors adients.

Per un entorn cada cop mes digital.

Contacta

Si vols més informació sobre el servei d’Assessorament empresarial pots posar-te en contacte amb Blanca Siurana ( 973 23 61 61 bsiurana@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

15 + 10 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra