0 Items

Retail Tour

Retail Tour

Descripció de l’activitat

Retail Tour és un viatge experiencial a una ciutat de referència comercial a nivell internacional; una ruta guiada de visites a establiments seleccionats pels conceptes comercials que donen resposta a tendències del consumidor actual i de futur.

Aquest viatge grupal de 3 o 4 dies amb especialistes en estratègies comercials, en tendències i en comportament de consum en el sector retail, s’adreça a empreses del sector comerç que aposten per innovar i per consolidar-se.

Es tracta d’una formació específica que ajuda t’ajuda, com empresari, a reflexionar sobre diferents estratègies comercials noves i la possibilitat d’aplicar-ho en els teus establiments. Una activitat de formació i aprenentatge específic pel sector comercial.

Aquest servei s’ofereix amb col·laboració amb les Cambres de Comerç de Barcelona i d’Andorra.

II Retail Training tour experience
(TÒKIO)

Viatge amb Emirates:
1 de juny (00:01h) 7 de juny (14:15h)

Park hotel Tokyo

Preu de la matrícula: 1.190 €.

Preus del Viatge i allotjament:

  • Preu per persona en habitació doble: 1.990 €.
  • Preu per persona en habitació doble ús individual: 2.390 €.

Inscripcions:

(Obertes fins el 15 d’abril. Limit de 15 places)

Contacta

Si vols més informació sobre el Retail Tour pots posar-te en contacte amb Esther Garcia ( 973 23 61 61 egarcia@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

12 + 8 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.