0 Items

Creació empresarial

Creació
empresarial


Índex > Àrea d’Empresa > Creació d’empreses

La Cambra acompanya a l’emprenedor des de l’anàlisi del seu negoci, la recerca d’informació, la identificació de clients i proveïdors, i la cerca de finançament, fins a la Constitució de l’empresa.

Analitza la teva idea i coneix els punts claus del teu negoci.

Elaboració del Pla d’empresa

Calcula ingressos i despeses i obtén un certificat

Anàlisis de viabilitat de negoci

La Cambra es el teu punt PAE. Crea la teva SL o autònom

Constitució d’empreses

Coneix les característiques de la teva àrea

Informes de mercat geoposicionat

Troba nous clients i proveïdors potencials

Préstecs oficials i altres qüestions finançeres

PUBLIQUEM OPORTUNITATS DE TRASPÀS DE NEGOCI I AFAVORIM LES CONDICIONS MÉS AVANTATJOSES.

Contacta

Si vols més informació sobre tràmits o assumptes relacionats amb Creació d’empreses pots posar-te en contacte amb Esther Garcia ( 973 23 61 61 egarcia@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

5 + 7 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.