0 Items

Transformació digital

Transformació

digital


Index > Àrea d’Empresa > Transformació digital

L’objectiu de la transformació digital és motivar la incorporació de noves tecnologies digitals per augmentar el desenvolupament dels negocis i empreses, la millora de la productivitat i l’eficiència de l’estalvi de despeses a través de projectes que permetin adaptar-se al nou model de negoci on es potencii l’omnicanalitat creant estratègies que integrin la interconectivitat dels procesos i de les empreses.

Ajudem a la transformació digital de les empreses a través d’ajuts però també proporcionant assessorament i eines tecnològiques com la certificació digital.

Detecta possibilitats de millora a la teva empresa gràcies a les TIC.

Aconsegueix ajudes econòmiques per implantar projectes TIC.

Signa electrònicament per identificar-te a distància.

Factura electrònicament i oblida’t del paper.

Formació

Contacta

Si vols més informació sobre tràmits o assumptes relacionats amb Transformació digital pots posar-te en contacte amb Xavier Piqué  973 23 61 61 (ext. 232) o omplir el formulari següent:

8 + 12 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra