0 Items

Certificació Digital Camerfirma

Certificació Digital 

Camerfirma


Índex > Àrea d’Empresa > Transformació digital > Certificació Digital Camerfirma

Els certificats digitals Camerfirma, que gestionem a través de les Cambres de Comerç, són reconeguts per la normativa EIDAS de la Unió Europea, per poder validar les identificacions i signatures a través de tots els països membres i també a Sudamèrica. Camerfirma és una autoritat de Certificació de confiança per la majoria de desenvolupadors de programari i per la majoria de Navegadors d’Internet, a nivell Internacional.

Què és?

La Certificació Digital Camerfirma és una eina que permet realitzar signatura avançada i reconeguda en diferents processos electrònics d’identificació, signatura i protecció de documents i transaccions.

A qui va adreçat?

A tothom que estigui vinculat a una activitat econòmica ja sigui perquè és autònom, o és representant d’una empresa, o simplement treballador.

Què obtindràs?

Un certificat digital que et permetrà identificar-te a través d’Internet i realitzar tràmits a distància, amb les administracions públiques o altres entitats privades, sense haver-te de personificar de manera presencial.

Truca’ns i et diem com obtindre’l, tel. 973.23.61.61  ext. 232

Serveis complementaris

Detecta possibilitats de millora a la teva empresa gràcies a les TIC.

Diagnosi TIC

Aconsegueix ajudes econòmiques per implantar projectes TIC.

Contacta

Si vols més informació sobre tràmits o assumptes relacionats amb Transformació digital pots posar-te en contacte amb Xavier Piqué  973 23 61 61 (ext. 232) o omplir el formulari següent:

11 + 3 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.