0 Items

Certificació Digital Camerfirma

Certificació Digital 

Camerfirma


Índex > Àrea d’Empresa > Transformació digital > Certificació Digital Camerfirma

Els certificats digitals Camerfirma son reconeguts per la normativa EIDAS de la Unió Europea, per poder validar les identificacions i signatures a través de tots els països membres. Camerfirma també opera a Sudamèrica a través de les Cambres de Comerç i és reconeguda Internacionalment com Autoritat de Certificació de confiança per la majoria de desenvolupadors de software i principalment dels navegadors d’Internet.

Què és?

La Certificació Digital Camerfirma és una eina que permet realitzar signatura avançada i reconeguda en diferents processos electrònics d’identificació, signatura i protecció de documents i transaccions.

A qui va adreçat?

A tothom que estigui vinculat a una activitat econòmica ja sigui com representant d’una empresa, treballador vinculat o autònom.

Què obtindràs?

Un certificat digital que et permetrà identificar-te com persona vinculada, treballador o representant d’una empresa a través d’Internet i realitzar tràmits a distància, amb les administracions públiques, sense haver de personificar-se.

Truca’ns i et diem com obtindre’l, tel. 973.23.61.61  ext. 232

Serveis complementaris

Detecta possibilitats de millora a la teva empresa gràcies a les TIC.

Diagnosi TIC

Aconsegueix ajudes econòmiques per implantar projectes TIC.

Factura electrònicament i oblida’t del paper.

Contacta

Si vols més informació sobre tràmits o assumptes relacionats amb Transformació digital pots posar-te en contacte amb Xavier Piqué  973 23 61 61 (ext. 232) o omplir el formulari següent:

6 + 6 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra