0 Items

Diagnosi TIC

Diagnosi TIC

Què és? 

El Diagnosi TIC t’ajudarà a detectar possibilitats de millora dins la teva empresa gràcies a l’ús de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació.

A qui va adreçat? 

A tothom que tingui una activitat econòmica, ja sigui persona física o jurídica, gran o petita.

Què obtindràs? 

Un informe de recomanacions per millorar molts aspectes de la teva empresa.

Serveis complementaris

Aconsegueix ajudes econòmiques per implantar projectes TIC.

Signa electrònicament per identificar-te a distància.

Contacta

Si vols més informació sobre tràmits o assumptes relacionats amb Transformació digital pots posar-te en contacte amb Xavier Piqué  973 23 61 61 (ext. 232) o omplir el formulari següent:

7 + 10 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra