0 Items

E-Tramites

Servei de certificacions Online

Què és?

E-Tramites és el servei de certificacions online on les empreses poden gestionar telemàticament Certificats d’origen, les legalitzacions de factures i Packing list.

Avantatges:

  • Servei àgil.
  • Evita desplaçaments a la Cambra.
  • Mateix preu que gestionar-ho de forma presencial

Procediments i requisits per l’alta

Per accedir a aquest servei cal omplir la fitxa i retornar-nos-la de manera presencial, correu ordinari o per missatger.

En aquest moment tramitarem l’alta. És imprescindible disposar de signatura digital. Si no se’n disposa Cambra també la pot tramitar.

Preu:

Aquest servei té un preu de 42,50€

 

Més informació:

Serveis complementaris

Detecta possibilitats de millora a la teva empresa gràcies a les TIC.

Diagnosi TIC

Aconsegueix ajudes econòmiques per implantar projectes TIC.

Contacta

Si vols més informació sobre tràmits o assumptes relacionats amb Transformació digital pots posar-te en contacte amb Xavier Piqué  973 23 61 61 (ext. 232) o omplir el formulari següent:

5 + 10 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.