0 Items

Factura electrònica

Factura electrònica


Índex > Àrea d’Empresa > Transformació digital > Facturació electrònica

Què és? 

Una factura electrònica és una factura signada electrònicament que s’emet i es rep en format electrònic, reduint costos d’emissió, enviament, de recepció, extracció de dades i emmagatzematge.

A qui va adreçat?

Tota personalitat física o jurídica que hagi de facturar.

Què obtindràs?

Un certificat digital específicament per signar factures en format electrònic i poder-les enviar electrònicament als destinataris que així ho demanin, Administracions Públiques entre altres, segons requeriments de la llei de facturació electrònica.

Serveis complementaris

Detecta possibilitats de millora a la teva empresa gràcies a les TIC.

Aconsegueix ajudes econòmiques per implantar projectes TIC.

Signa electrònicament per identificar-te a distància.

Contacta

Si vols més informació sobre tràmits o assumptes relacionats amb Transformació digital pots posar-te en contacte amb Xavier Piqué  973 23 61 61 (ext. 232) o omplir el formulari següent:

5 + 11 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra