0 Items

Programa TicCámaras

Programa
TicCámaras

Què és? 

És un programa que consta de 2 fases, una primera fase de diagnòstic totalment gratuïta en la què es detecten les necessitats de l’empresa i quins projectes TIC o de transformació digital poden cobrir aquestes necessitats, i una segona fase d’execució de projectes TIC amb uns ajuts a la inversió del 40% de la inversió amb un total d’ajuda per cada empresa de 2.800€.

A qui va adreçat?

A tothom que tingui una activitat econòmica, ja sigui persona física o jurídica, gran o petita.

Què obtindràs?

Un informe de recomanacions resultat del diagnosi TIC i uns ajuts de fins 2.800€ per portar a terme projectes de millora tecnològica o de transformació digital.

Per participar al programa TICCámaras, prèviament has de fer la sol·licitud de participació tal com s’especifica a les bases de les convocatòries que es publiquen al següent enllaç:

https://www.cambralleida.org/ajuts

Contacta

Si vols més informació sobre tràmits o assumptes relacionats amb Transformació digital pots posar-te en contacte amb Xavier Piqué  973 23 61 61 (ext. 232) o omplir el formulari següent:

11 + 3 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.