0 Items

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Registre de jornada i desconnexió digital. Nous desafiaments i obligacions en màteria laboral i de RRHH

Setembre 26 @ 09:30 - 11:00

Ponents:

    .                                                       

Raquel Serrano, Consultora  de Baker McKenzie         Mireia Sabaté, Sòcia de Baker Mckenzie Barcelona
Barcelona i professora de la UB

Contingut:

El Real Decreto-Ley 8/2019, de 8 de març, imposa a les empreses, registrar diàriament la jornada respecte de cada persona treballadora, incloent  l’horari.concret d’inici i finalització de la mateixa.

La nova obligació de registre de la jornada planteja nombrosos problemes aplicatius i qüestions  com els viatges de feina, l’assistència voluntària a events organitzats per l’empresa fora de l’horari laboral, les guàrdies o els desplaçaments “domicili-clients” que, a vegades, els tribunals de lo social han anat abordant de forma casuística, prenent com a referència la regulació convencional sobre el particular.

El dret a la desconnexió digital, article 88 de la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals. Es tracta de dos drets estretament vinculats. La desconnexió pretén garantir el respecte al temps de descans, permisos i vacances, així com a la intimitat personal i familiar de les persones treballadores.

Els dos drets constitueixen instruments jurídics al servei d’un mateix objectiu: garantir el compliment efectiu dels límits a la jornada laboral.

Objectius:

En l’actual conjuntura de transformacions en el món laboral, on la digitalització de l’economia està propiciant una enorme flexibilitat en la forma de prestació dels serveis, les noves obligacions de registre de la jornada i de desconnexió digital plantejaran considerables dificultats a nivell aplicatiu. en aquest context, la jornada que se presenta pretén donar llum sobre la pràctica de les noves obligacions empresarials, tenint en compte la consideració de la diversitat d’empreses i de perfils de treballadors/es que es veuran afectats per la nova regulació

Data:

  •  26 de setembre de 2019 (dijous)

Horari:

  • de 9.00h a 11.00 hores

 


Selecciona a la casella el nombre d’assistents que vols inscriure:

RSVP

Tickets are not available as this esdeveniment has passed.

Mostra els detalls

Data:
Equador
Hora:
09:30 - 11:00
Cost:
€0
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Cambra de Comerç
Telèfon:
973236161
Email:
formacio@cambralleida.org
Web:
www.cambralleida.org

Recinte

Cambra de Comerç de Lleida
Carrer Anselm Clavé, 2
Lleida, Lleida 25007 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
973236161
Web:
www.cambralleida.org
Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra