0 Items

Business School

Business School

Index > Formació > Business School

Què és?

la Cambra ofereix la possibilitat de realitzar programes directius d’alt rendiment amb diferents Escoles de Negocis i Universitats, com Esade Business School i Universitat Pompeu Fabra.

 

A qui va adreçat?

Principalment, a directius i comandaments intermitjos que volen ampliar la seva formació per millorar les seves capacitats i coneixements, per poder portar a terme les seves activitats de lideratge i coordinació com a gerent o líder d’un grup de treball u organització.

Què obtindràs?

Enfortiment de les habilitats de lideratge, comunicació, capacitat de gestió del canvi que ajudaran a formular estratègies d’innovació i creixement, especialment en un entorn empresarial competitiu i canviant com el que vivim en l’actualitat.

Programes directius

INSCRIPCIONS TANCADES

Programa directiu: Postgrau en Direcció de Plantes Industrials 4.0

Programa que t’ajuda a la digitalització dels teus processos industrials i a l’hora et dóna a conèixer els avenços tecnològics per a la millora de la productivitat de la teva empresa de la mà d’experts d’alt nivell.

Informació pràctica

DATA: Dijous, del 27 de setembbre de 2018 al 7 de febrer de 2019.

HORARI: De 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h.

DURADA: 120 hores presencials.

INSCRIPCIONS TANCADES

Programa ESADE de Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial

Programa que et permet formar-te de la mà dels millors especialistes de la prestigiosa Escola de Negocis d’ESADE. Els responsables de màrqueting i vendes de les empreses coneixeran les tècniques més avançades en matèria de màrqueting i direcció comercial.

Informació pràctica

DATA: Dimecres, del 17 d’octubre al 5 de desembre de 2018.

HORARI: De 9 a 14 h i de 15.30 a 18.30 h.

DURADA: 64 hores presencials i 36 hores online.

INSCRIPCIONS TANCADES

Programa directiu: Postgrau en Comerç Internacional

Programa imartit per professors de la UPF Barcelona School of Management que són professionals amb una llarga experiència en mercats internacionals. Està reconegut com a títol propi per la UPF, sent així, els participants que superin el programa obtindran el títol de Curs de Postgrau en Comerç Internacional. Els Export Managers rebran una formació actualitzada per millorar professionalment en el camp del comerç internacional.

Informació pràctica

DATA: Dimecres, del 3 d’octubre al 12 de desembre de 2018.

HORARI: De 9 a 18.30 h.

DURADA: 104,5 hores presencials.

Contacta

Si vols més informació sobre la Business School pots posar-te en contacte amb Gemma Torres ( 973 23 61 61 gtorres@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

7 + 14 =

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

fghgfhgfh

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra