0 Items

Business School

Business School

Índex > Formació > Business School

Què és?

la Cambra ofereix la possibilitat de realitzar programes directius d’alt rendiment amb diferents Escoles de Negocis i Universitats, com Esade Business School i Universitat Pompeu Fabra.

 

A qui va adreçat?

Principalment, a directius i comandaments intermitjos que volen ampliar la seva formació per millorar les seves capacitats i coneixements, per poder portar a terme les seves activitats de lideratge i coordinació com a gerent o líder d’un grup de treball u organització.

Què obtindràs?

Enfortiment de les habilitats de lideratge, comunicació, capacitat de gestió del canvi que ajudaran a formular estratègies d’innovació i creixement, especialment en un entorn empresarial competitiu i canviant com el que vivim en l’actualitat.

Contacta

Si vols més informació sobre la Business School pots posar-te en contacte amb Gemma Torres ( 973 23 61 61 gtorres@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

8 + 12 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.