0 Items

Business School

Business School

Index > Formació > Business School

Què és?

la Cambra ofereix la possibilitat de realitzar programes directius d’alt rendiment amb diferents Escoles de Negocis i Universitats, com Esade Business School i Universitat Pompeu Fabra.

 

A qui va adreçat?

Principalment, a directius i comandaments intermitjos que volen ampliar la seva formació per millorar les seves capacitats i coneixements, per poder portar a terme les seves activitats de lideratge i coordinació com a gerent o líder d’un grup de treball u organització.

Què obtindràs?

Enfortiment de les habilitats de lideratge, comunicació, capacitat de gestió del canvi que ajudaran a formular estratègies d’innovació i creixement, especialment en un entorn empresarial competitiu i canviant com el que vivim en l’actualitat.

Loading Esdeveniments

Esdeveniments › Business School

  • En aquest moment no hi ha esdeveniments del tipus Business School. Podeu visitar el calendari per veure la llista sencera d'esdeveniments.

Contacta

Si vols més informació sobre la Business School pots posar-te en contacte amb Gemma Torres ( 973 23 61 61 gtorres@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

4 + 1 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra