0 Items

Formació Subvencionada

Formació Subvencionada

Índex > Formació > Formació Subvencionada

Què és?

Cursos subvencionats amb Fons Europeus i gestionats pel Consorci per a la Formació Continua de la Generalitat de Catalunya.

A qui va adreçat?

Treballadors del Règim General, Autònoms i Treballadors en situació d’atur.

Cursos

Contacta

Si vols més informació sobre la Formació Subvencionada o proposar-nos cursos per a la teva empresa pots posar-te en contacte amb Maria Jesús Martínez ( 973 23 61 61 – ext. 209)  ( mmartinez@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

4 + 14 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra