0 Items

Incompany. Formació a mida

Incompany

Índex > Formació > Incompany. Formació a mida per a la teva empresa

L’èxit de la Formació in company és la personalització del curs en relació als objectius i necessitats de cada empresa.
La clau, és fer un “vestit a mida” per l’empresa que necessita cobrir una necessitat formativa en concret.
Aquesta modalitat avança cada vegada més perquè s’està convertint en una inversió degut a què proporciona resultats efectius, tant per l’empresa com pels treballadors

Els avantatges són:

  • Formació personalitzada amb continguts específics per cada cas.
  • Comoditat per poder-se realitzar a la pròpia empresa
  • Flexibilitat de temps i horaris
  • Aplicació dels resultats més immediats i sostenible en el temps.

Si t’agradaria proposar-nos algun curs, deixa’ns la informació al formulari de contacte de sota i valorarem la teva proposta.

Contacta

Si vols  més informació sobre la formació Incompany / A mida, o proposar-nos el curs que la teva empresa necessita, contacta amb Gemma Torres ( 973 23 61 61) o omple el formulari següent:

3 + 7 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.