PARCS EMPRESARIALS - Cambra de Comerç de Lleida

DINAMITZACIO_parc_empresarials

La localització d’una indústria es una decisió estratègica per una empresa, moment en que s’han d’estudiar diverses variables.

A la Cambra, us ajudem en aquest procés decisori i us abastim d’una eina molt útil per cercar l’oferta de polígons amb sòl d'activitat econòmica existent a la nostra demarcació, la web:

logo5  www.lleidasol.com

Aquesta web, conté una Base de Dades que té com a objectiu prioritari, proporcionar informació necessària per a poder disposar de criteris a l'hora de prendre decisions de localització dins la nostra demarcació.

L’empresari o emprenedor podrà cercar la informació de l'oferta de sòl a través de diferents mapes i taules, on podrà trobar la informació de qualificació de cada zona, de la superfície i de l'estat en que es troba el sòl (disponible, ocupat, en desenvolupament, i en projecte de futur).

Aquesta Base de Dades que s'actualitzarà amb una periodicitat anual ha estat possible gràcies a la Diputació de Lleida i a la col·laboració de la UDL i dels Ajuntaments de la demarcació.

El format electrònic amb el qual es presenta, ens permet agilitzar l'actualització de les dades i facilita una major difusió de la nostra oferta de sòl industrial a tot el món.

20170922144431