empromoc! - Cambra de Comerç de Lleida

empromoc_logo3_copyLa Cambra de Comerç de Lleida posa al teu abast el nou servei Empromoc.

Vols fer créixer el teu negoci? Empromoc és un servei pensat exclusivament per a tu. Pregunta per les nostres solucions: reputació de marca, plans de comunicació i promoció, creació i gestió de publicacions, campanyes de publicitat en diferents suports i canals...

I tot el que puguis necessitar amb un disseny exclusiu i a mida.

Tenim la solució. Com sempre, la Cambra, amb tu.

Posa’t en contacte amb nosaltres i pregunta per les nostres solucions. Et venim a veure. Som Cambra. Fem Cambra.

Col·laboradora: Marcel·la Andreu Gasa

Consulta i assessorament

Saps que et cal promoure els teus productes i serveis, però no tens clar com fer-ho? Necessites professionals que t’orientin per comunicar millor el que ets i el que ofereixes? No ho dubtis més! Posem a la teva disposició la possibilitat d’obtenir la diagnosi més efectiva al millor preu.

Marca i branding

Expresses el que ets amb la teva marca? La identitat i la imatge corporativa són essencials per al teu negoci.

Si vols crear una nova marca, redissenyar la que ja tens, elaborar el teu manual corporatiu i tenir a l’abast les aplicacions per als diferents formats de la teva marca, tenim la solució de branding que necessites.

Promoció

Són molts els que et proposaran embolcalls per promoure un producte o servei... I tu, què en faràs, d’una capsa buida? Donem sentit a les accions de promoció i les omplim del contingut que necessiten per obtenir-ne resultats, tant online com offline.

T’ajudem a establir el calendari i les accions de promoció més adequades per al teu negoci de manera estratègica, i les relacionem amb els canals de comunicació i la publicitat que requereixen.

Plans de CIM

La resposta a les necessitats dels teus clients passa per detectar quins són els seus interessos reals. No n’hi prou amb plantejar-se estratègies de màrqueting, cal integrar-lo en els processos de comunicació de la nostra empresa.

Tant se val que siguis una empresa petita com gran. Si tens un bon pla de comunicació integrat en el màrqueting tindràs la brúixola per fer navegar el teu negoci a bon port amb les despeses controlades segons el teu pressupost.

Publicacions

Tota publicació s’ha de mimar, des d’un fullet informatiu a una memòria corporativa, ja sigui financera o de responsabilitat social empresarial. Ens posem a la teva pell per transmetre el missatge adequat amb el disseny que més t’escau.

Tenim cura dels detalls tant en els continguts com en la forma i adeqüem el discurs a la finalitat del missatge i els públics a qui s’adreça.

Publicitat

Som creatius i estrategues. Combinem el disseny, l’audiovisual i les paraules per provocar la millor sensació del teu producte o servei entre el públic objectiu. Informem, persuadim... enamorem! Perquè no mirem el que tu vols, sinó el que vol el teu client.

Coneixem els canals offline i online que més s’ajusten a les teves necessitats. T’oferim campanyes publicitàries originals i efectives.

Formació peer to peer

Totes les formes de relació diuen coses de nosaltres. Totes les formes d’interacció amb companys i companyes, amb proveïdors, amb intermediaris, amb clients... parlen de la nostra empresa, de la nostra marca.

Si et cal posar ordre als processos i maneres de comunicació interna i externa, t’ho venim a ensenyar en el teu lloc de treball. Cartes, mails, informes, avisos... En coneixes els formats? Saps com s’han de redactar perquè siguin correctes i alhora expressin el que volem dir sense donar peu a interpretacions? Reflecteixen la teva marca?...

I, si això no és el que busques, clica aquí, som experts en formació empresarial.


També et pot interessar: Empromoc amb les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació)

 
Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
hashtag_clubcambralleida
CONTACTE__BLANCA_2
CONTACTE
Enllaços relacionats competitivitat

No current events.