Traduccions - Cambra de Comerç de Lleida

interna_TraduccionsLa Cambra ofereix un servei de traducció i interpretació, per tal de proporcionar a les empreses una eina que els faciliti la interlocució i la interrelació amb empreses i clients d’altres zones geogràfiques. El nostre objectiu és col·laborar amb les empreses en el seu procés d’internacionalització, i oferint aquest servei aconseguim que la llengua estrangera no sigui, en cap cas, una barrera per a l’establiment de noves relacions comercials a l’exterior.

Descripció del servei
El servei es presenta en múltiples variants per adaptar-se a les necessitats del client. Us oferim, en qualsevol idioma:
• Traduccions de tot tipus de documents (contractes, tríptics, pàgines web, etc.).
• Traduccions jurades de documents oficials.
• Servei d’intèrprets (traducció simultània).

 

Metodologia
L’empresa s’ha de donar d’alta del servei a la Cambra emplenant un formulari que se’ls hi facilitarà. En el cas del servei de traduccions es lliuraran els documents a traduir per a que la Cambra pugui facilitar-li un pressupost en funció de l'idioma i del nombre de paraules. Un cop acceptat el pressupost, la Cambra lliurarà els textos traduïts amb la màxima diligència. En el cas del servei d’interpretació l’empresa haurà de facilitar a la Cambra els detalls o el programa pel qual requereixen un traductor. Després de la valoració, la Cambra facilitarà un pressupost a l’empresa i coordinarà les singularitats del servei.

A qui va adreçat
• Empreses o institucions que necessitin un servei de traducció ràpid i àgil en qualsevol idioma.
• Empreses o institucions que en qualsevol moment necessitin un servei d’intèrprets en qualsevol idioma.

Beneficis que aportem
• Rapidesa en la traducció i el retorn del documents, sempre pensant en les necessitats de l’empresa.
• Gran agilitat, doncs el personal de la Cambra es responsabilitza de tota la documentació des del primer moment i es posa en contacte amb l’empresa un cop finalitzada la traducció.
• El servei compta amb la garantia d’eficiència de la Cambra, una entitat centenària de reconegut prestigi i experiència internacional.

 
Eleccions Cambra 2019
Contacte_internacinal_Galindo
CONTACTE
ajudes_eu_banner
hashtag_clubcambralleida
Arxius de traducció
Enllaços relacionats Internacional

No current events.

banner_empresa_exporta