Missions comercials inverses - Cambra de Comerç de Lleida

interna_misions_inversesDescripció
Les missions comercials inverses són accions que consisteixen en un desplaçament conjunt d'un grup sectorial o plurisectorial  d'empreses estrangeres a Catalunya.

La realització de missions comercials té com objectius prioritaris la introducció dels productes catalans als mercats exteriors, el fet d'iniciar empreses en l'activitat exportadora i obrir nous mercats a l'exportació.

Amb aquesta eina les empreses participants obtenen una informació real i de primera mà sobre el mercat, el sector, la competència, nivells de preus, sistemes de distribució, potencials agents i distribuïdors, etc., que li serán d’utilitat a l’hora de determinar una estratègia que els permeti abordar el mercat amb un coneixement exhaustiu del mateix.

La principal diferència que tenen amb les missions comercials directes és que aquí seran les empreses estrangeres qui es desplacin a Catalunya, amb la qual cosa el cost per a l'empresa catalana és molt més reduït alhora que milloren les possibilitats de conèixer el producte i instal·lacions de forma directa i personal.

Metodologia
1. L'empresa plasma en un document quina és la seva experiència en el mercat així com els seus objectius i el tipus de contacte que està buscant.

2. La Cambra de Comerç fa un anàlisi del mercat per detectar les oportunitats reals de negoci, identifica aquelles empreses que compleixen amb el perfil requerit i les convida a visitar Catalunya.
3. La Cambra elabora una agenda de reunions personalitzada. Aquestes reunions tenen lloc en un espai designat per la Cambra. Paral·lelament, les empreses estrangeres disposen de temps lliure per visitar les instal·lacions de les empreses catalanes que més els interessen.

A qui va adreçat
• Empreses que es vulguin introduir en un nou mercat.
• Empreses que vulguin consolidar la seva presència en un mercat.
• Empreses que vulguin trobar proveïdors o socis estratègics en mercats internacionals.

  

Calendari de Missions Comercials Inverses (empreses estrangeres visiten les nostres empreses locals):

PAÏSOS
SECTOR
DATES
CONVOCATÒRIA
Missió Inversa de Filipines i Sri Lanka Vins 19 al 23 de febrer de 2018 Tancada
Missió Inversa de Mèxic Vins 15 al 19 d'octubre de 2018

Tancada

Missió Inversa de Xina Vins 4 al 9 de març de 2019 Tancada
Missió Inversa Tailàndia i Vietnam Vins 7 al 11 d'octubre de 2019 Convocatòria, Formulari


Les Condicions de Participació i la Fitxa de Sol·licitud de les anteriors activitats, estaran disponibles quan la convocatòria estigui Oberta.

Pla d'Activitats d'altres Cambres de Comerç

 
Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida
Enllaços relacionats Internacional

  • 05.06.2019 - 05.06.2019 <