Formulari Nova Oferta de Traspàs - Cambra de Comerç de Lleida

LES SEGÜENTS DADES SERAN "NO VISIBLES" A L’ANUNCI

Dades de l’empresari/a i de Contacte

Nom complert de l'empresari/a:

Telèfons de contacte:

Correus Electrònics de contacte:

 

LES SEGÜENTS DADES SERAN "VISIBLES" A L’ANUNCI

Dades de l’Empresa a traspassar

Adreça:

Població:

Descripció del local:

Mides del local:

Dades de l’Activitat

Sector:

Subsector:

Descripció de l’Activitat:

Situació de l’Empresa:

Antiguitat:

Nº de treballadors:

Motiu del traspàs:

Títol de l'Anunci:

Preu del traspàs:

Altres aspectes a comentar:

En cas de voler adjuntar documents per ampliar la informació del traspàs o ilustrar l'anunci amb fotografies, envieu-nos els documents i fotografies al correu borsatraspassos@cambralleida.org

Condicions econòmiques del Servei: La publicació de l'oferta al nostre web és gratuïta actualment. En cas de formalitzar-se el traspàs mitjançant els contactes aconseguits per la Cambra de Comerç de Lleida, aquesta percebrà del venedor en concepte de l'assessorament realitzat, un 3% de l'import del traspàs.

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l'informem que, en introduïr les seves dades personals en aquest formulari web quedaran incorporades en un fitxer propietat de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Vostè queda informat que les dades "NO VISIBLES" que inclou aquest formulari seran conservades per la Cambra de Comerç de Lleida per gestionar el servei i poder contactar amb vostè per oferir-li serveis o activitats que organitza o en les que participa la Cambra. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Vostè queda informat que les dades "VISIBLES" que inclou aquest formulari podran ser distribuïdes públicament a través de qualsevol mitjà i la Cambra de Comerç de Lleida s'eximeix de tota responsabilitat en l'ús posterior d'aquestes dades.

 
Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
CONTACTE_BLANCA_gris
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida