Agenda de prospecció de mercats - Cambra de Comerç de Lleida

internacional_Agendes_PersonalitzadesLa preparació d’un viatge de prospecció a un mercat internacional comporta una sèrie d’aspectes als que de vegades l’empresa no pot fer front: una dedicació exhaustiva, el coneixement del mercat, l’accés a la informació o el coneixement de l’idioma del país només en són algunes. Per tal de facilitar totes aquestes tasques la Cambra de Comerç ha dissenyat el servei d’Agenda personalitzada de prospecció de mercats, altament efectiu gràcies a la nostra experiència i a la xarxa internacional de contactes existent. En tan sols dos mesos, la Cambra li prepara una agenda de reunions amb els contactes internacionals que compleixin els requisits que vostè ens marqui.

Descripció del servei
La Cambra de Comerç de Lleida li organitzarà una agenda de reunions personalitzada, amb el perfil decontactes que vostè desitgi: distribuïdors, agents comercials, clients, proveïdors, centres tecnològics o institucions; i en el país que vostè escolleixi. L’objectiu principal és despertar el seu interès i establir una agenda de reunions que vostè podrà dur a terme en les dates acordades prèviament.

Metodologia
1. Amb una entrevista personal com a punt de partida i un posterior anàlisi del mercat, li presentem un document que conté informació sobre les oportunitats reals de negoci en el mercat objectiu.
2. S’estableix un pla de treball amb el corresponent calendari per tal de tancar l’agenda de reunions amb un termini de dos mesos.
3. L’empresa realitza el viatge per tal de dur a terme les reunions.

A qui va adreçat
• Empreses que es vulguin introduir en un nou mercat.
• Empreses que vulguin consolidar la seva presència en un mercat.
• Empreses que vulguin trobar proveïdors o socis estratègics en mercats internacionals.

Beneficis que aportem
• Generem bases de dades personalitzades, confeccionades exclusivament per la seva empresa segons la informació aportada inicialment.
• Assegurem l’eficàcia dels contactes aportats a través d’una continua actualització de les dades i d’una correcta definició del seu perfil.
• Contribuïm a una seguretat comercial, donat que l’empresa coneix en tot moment amb quines empreses s’està contactant.
• Aportem rapidesa en els resultats de recerca, donat que en tan sols dos mesos l’empresa pot dur a terme el viatge.
• Oferim a l’empresa la flexibilitat necessària a l’hora de xar les dates del desplaçament, la durada de les reunions, l’allotjament, el transport, etc.
• Garantim un estalvi de temps, donat que la Cambra realitza la prospecció i investigació del mercat prèviament.

 
Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida
Arxius d'agendes personalitzades
Enllaços relacionats Internacional