Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida

Premis Formació i Desenvolupament del Talent 2018. Workshop Simon Dolan

La Cambra de Lleida guardona 3 empreses lleidatanes pels seus esforços en la generació i professionalització del talent del seu equip en 2018.

Transports Serveto , Distform i Comercial Caus han estat les guardonades.

.


Untitled_designEl passat 19 de desembre, la Cambra de Comerç de Lleida va premiar a tres empreses lleidatanes pels seus esforços en la generació i professionalització del talent del seu equip, en 2018.

Les empreses guardonades han estat: Transports Serveto , Distform i Comercial Caus, totes tres han apostat de manera important per la formació dels seus treballadors i han confiat en la Cambra a l’hora de rebre aquesta formació presencial.

Enguany, la Cambra tancarà el 2018 amb la realització de 88 cursos , 20 jornades i conferències, 1 programa d’alta direcció, que suposen un total de 870 hores i han participat un total de 890 treballadors.

A partir d’enguany i de manera anual, la Cambra pretén guardonar les empreses que apostin per la formació dels seus equips. “Està demostrat que les empreses que inverteixen en la potenciació del seu talent són les més competitives en els seus sectors d’activitat”, aquestes varen ser les manifestacions del President de l’entitat, Joan Simó.

L’entrega d’aquest premi va tenir lloc en el transcurs de la conferència-col·loqui impartida, ahir a la Cambra, pel Dr. Simon L. Dolan, Catedràtic d’Esade Business School, cofundador i President de la Fundació Global Future of Work, organitzada, també per la Cambra, que, amb el títol  "Rumb a l’empresa del futur”, va posar de manifest a les més de 60 empreses participants, com els valors d’empresa són la brúixola que pot orientar-les cap a l’èxit en la vida dels negocis i en el negoci de la vida.

 

Lleida, 19 de desembre de 2018

Fotografies de l'esdeveniment

 

 


 

Biovert S.L. va ser escollida com la pime de l'any de Lleida

  • Productos Flower S.A. va ser guardonada amb l'accèssit a la innovació i digitalizació.
  • La premiació es va realitzar el passat 28 de novembre de 2018


IMG_0874 El passat 30 d'octubre es va reunir a les Instal·lacions de la Cambra de Comerç de Lleida el Jurat del Premi Pime de l'Any 2018. L'objectiu del Premi és reconèixer l’esforç  que estan duent a terme les  empreses lleidatanes en la generació d'ocupació i riquesa en el nostre territori. Un cop analitzats  els dossiers de presentació de tots els  candidats i seguint els criteris de valoració definits a les bases de participació que eren  creació d'ocupació, grau d'internacionalització, grau d'innovació i digitalització i accions de formació realitzades.

Seguidament,   el jurat va deliberar, de manera unánime, otorgar el premi  PIME DE L'ANY de LLEIDA 2018 a l'empresa BIOVERT SL.  havent complert satisfactòriament  tots els aspectes.

Per altra banda,  el jurat va concedir l'accèssit a la innovació i digitalització a l'empresa: PRODUCTES FLOWER SA pel seu esforç constant en innovació i generació de nous productes amb un port foli de més de 1.500 Referències i al voltant de 50 novetats per any.

El 28 de novembre es va realitzar l'acte d'entrega del premi en les instalacions del banc Santander de Lleida.  El premi pime de l'any va ser organitzat por la Cámara de Comercio de España, la Cambra de Comerç de Lleida en col.laboració amb el Banc Santander i el diari Segre.

Aprofitem per donar l’enhorabona a les empreses pel tan merescut reconeixement.

Lleida, 28 de novembre de 2018

Fotografies de l'esdeveniment

 

 


 

WORKSHOP: Actitut positiva i felicitat en el lloc de treball

L'actitut positiva augmenta la productivitat a l'empresa


IMG_0902

El Màster en Desenvolupament i lideratge, conferenciant internacional i formador en felicidad en el Trabajo Joanquín Viñas, va estar amb nosaltres en el Workshop actitut positiva i felicitat al lloc de treball, que es va realitzar el passat 29 de novembre.  Va ser un espai on vam aprendre com el concepte de felicitat en el treball ha d’estar sempre acompanyat d’uns resultats i debatrem sobre la responsabilitat que tant les organitzacions com les persones tenen per millorar el seu benestar en la organització.

Vam veure com millorar la nostra felicitat en el treball al desenvolupar la nostra actitud positiva des d’una perspectiva pragmàtica, generant un impacte positiu sobre nosaltres mateixos, sobre les persones que ens envolten i sobre la pròpia organització.


Moltes gràcies a tots els assistents.

 

Lleida, 29 de novembre de 2018

Fotografies de l'esdeveniment

 

 


 

Onze empreses poloneses participen al International Fine Food Meeting que s'enceta avui a la Llotja de Lleida

  • La missió permetrà posar en contacte productors amb importadors polonesos
  • Polònia ocupa la 14ena posició en les exportacions lleidatanes
  • La setmana finalitzarà el dia 15 de juny amb un FAM Trip a Andorra per intercanviar experiències amb productors andorrans


IFM01En el marc del Projecte CCI Pirineus-Poctefa, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida posa a l’abast de les empreses del sector gourmet l’oportunitat de presentar el seu model de negoci als importadors procedents de PoLònia que des de demà i fins el divendres participaran al International Fine Food Meeting que té per objectiu fomentar les relacions comercials, empresarials i de networking entre les empreses de l’àrea transfronterera.

La iniciativa segueix els passos de la trobada organitzada el març de 2017 en la que es van obrir nous contactes i interaccions comercials entre les empreses de la zona transfronterera. La resta de la setmana, el sector gourmet podrà establir contactes amb els importadors participants a la Missió Comercial Inversa procedents de Polònia per incorporar els productes a aquest mercat. En total hi prenen part 24 empreses lleidatanes, gironines, andorranes i de la Catalunya Nord que interaccionaran amb els 11 importadors Polonesos (vegeu nota sencera)

Lleida, 12 de juny de 2018

Nota premsa completa

Imatges de l'esdeveniment


 

ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida