0 Items

Informació


Índex > Informació per a empreses

Novetats Legislatives

 

Amb la voluntat d’oferir seguretat legislativa a les empreses, la Cambra de Comerç de Lleida proporciona tot un seguit de serveis que tenen per objectiu facilitar la creació del marc legal adient per a cada empresa:

1.  assessorament en els tràmits jurídics per a la creació de tot tipus de societats.
2. servei de consulta de tota la legislació estatal, europea, autonòmica i específica d’arrendaments urbans amb possibilitat d’accés a qualsevol data i/o informació consolidada (és a dir, el text original més totes les modificacions/rectificacions us són oferides en un únic document)

• Altres recursos que podeu consultar:

BOE (Boletín Oficial del Estado) (recerca d’informació legislativa estatal, autonòmica i comunitària des de 1960)

DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) (consulta dels diaris publicats des de l’any 2002)

• Les Síntesis mensuals i anuals de les novetats legislatives confeccionades per la Cambra i que afecten el comerç, la indústria i el turisme:

Contacta

Si vols més informació pots posar-te en contacte amb Blanca Siurana ( 973 23 61 61 bsiurana@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

14 + 4 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra