0 Items

Lloguer de sales

Lloguer de sales


Índex > Lloguer de sales

La Cambra de Comerç de Lleida posa a la teva disposició les sales de reunió i aules de formació per a que hi puguis celebrar reunions, presentacions, actes formatius, etc.

Es tracta de diferents espais, moderns i equipats amb tots els serveis necessaris per a la realització de reunions de treball, presentacions, conferències, seminaris o cursos interns d’empresa … A més de l’equipament audiovisual, pots sol·licitar-nos serveis addicionals: hosteses, catering, impressió de documents, guies turístics, entre altres.

La seva capacitat inclou petites sales per a 15 persones fins a espais més amplis fins a un màxim de 70 persones.

Si estàs d’acord amb les condicions d’ús a la normativa, pots sol·licitar reserva a qualsevol de les sales disponibles mitjançant l’enllaç que trobareu a cada una de les sales.

 

HORARI D’OFICINA:

Hivern: de 9.00 a 19.00 hores (octubre – maig)
Estiu: de 8.00 a 15.00 hores (juny – setembre)
Dissabtes: de 9.00 a 15.00 hores

HORARI TANCAMENT CAMBRA: 22.00 HORES

DESCOMPTES:

10% membres Club Cambra Bàsic

25% membres Club Cambra Business i Export

EQUIPAMENTS I SERVEIS COMPLEMENTARIS

Ordenadors: 20€ / sessió.
Càtering: A convenir.
Servei d’Hostesses: A convenir.

Sales disponibles

Contacta

Si vols més informació sobre el Lloguer de sales pots posar-te en contacte amb Antoni Escales ( 973 23 61 61 aescales@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

10 + 13 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.