0 Items

Borsa de traspassos

Borsa de

traspassos


Índex > Projects > TRASPÀS – Bar/Cafeteria especialitzada en Cereals
TRASPÀS – Bar/Cafeteria especialitzada en Cereals
ref. 1

Descripció del local:

Local ampli i totalment reformat. Preparat per tal de desenvolupar l'activitat d'immediat. L'establiment disposa de dues plantes

Descripció de l’activitat:

Hostaleria

Motiu del traspàs:

Canvi Professional

altres aspectes o comentaris:

Venta de tot tipus de cereals importats, juntament amb productes complementaris com refrescos, cerveses, entrepans, gelats, batuts etc...

galeria d’imatges:

Adreça:
C/ Lluis Companys, 5 baixos
Lleida
Mides del local:
Dues plantes de 90 metres
Sector:
Hostaleria
Antiguitat:
1 any
Treballadors:
1

Preu

20.000 Euros negociables

Contacta

Si vols més informació sobre la Borsa de traspassos pots posar-te en contacte amb Blanca Siurana ( 973 23 61 61 bsiurana@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

2 + 13 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra