0 Items

Borsa de traspassos

Borsa de

traspassos


Índex > Projects > TRASPÀS – Única Barreteria de Lleida
TRASPÀS – Única Barreteria de Lleida
ref. 154

Descripció del local:

Botiga ubicada en ple Eix Comercial, en zona de vianants al c/Magdalena, molt a prop del Palau de la Diputació Provincial i de l’Auditori Municipal Enric Granados, en un establiment de disseny modern i funcional amb magatzem vestidor, aire condicionat, disseny d’interiorisme i d’imatge gràfica.

Descripció de l’activitat:

Fundada el 1918, Casa Barrio és la única barreteria especialitzada de la ciutat de Lleida. Es troba ubicada en ple Eix Comercial de la ciutat en zona de vianants, al carrer Magdalena. El producte principal són barrets i gorres amb talles, marques nacional i internacional, dissenys diferents per a públic adult, així com tot tipus de peces de vestir per al cap com turbants, tocats i barrets de cerimònia. La botiga disposa també d’altres complements com mocadors de coll i bufandes, guants, corbates de llaç, ventalls de disseny, etc...

Motiu del traspàs:

Canvi de ciutat de residència

altres aspectes o comentaris:

Interessants avantatges en el proveïment dels productes

galeria d’imatges:

Adreça:
C/ Magdalena, 10
Lleida
Mides del local:
60 m2
Sector:
Comerç
Barrets i complements
Antiguitat:
99 anys
Treballadors:
El titular de la botiga

Preu

65.000 euros

Contacta

Si vols més informació sobre la Borsa de traspassos pots posar-te en contacte amb Blanca Siurana ( 973 23 61 61 bsiurana@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

14 + 1 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Newsletter

Newsletter

Suscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les últimes activitats, cursos i notícies de la Cambra de Comerç de Lleida.

Gràcies per subscriure't a la newsletter de la Cambra