0 Items

CCI PirineusMed

CCI PirineusMed


Índex > Projectes europeus > CCI PirineusMed

CCI PirineusMed és un projecte aprovat per la primera convocatòria de projectes del programa Interreg V-A España- Francia- Andorra (POCTEFA) 2014-2020.

L’objectiu general del projecte és impulsar i desenvolupar la cooperació econòmica i els fluxos comercials dins de l’espai transfronterer a través del desenvolupament d’eines i nous models empresarials, mètodes i iniciatives que permeten el desenvolupament internacional amb aliances estratègiques.

CCI PirineusMed és una iniciativa liderada per la Cambra de Comerç de Lleida i participada per les Cambres de Girona, Andorra i Pirineus Orientals.

El projecte es basa en les següents  línies de treball:

– Gestió

– Formació y acompanyament:

  • Creació xarxa de tècnics especialistes i dinamitzadors transfronterers.
  • Mentoring en el model de negoci.

– Organització d’esdeveniments:

  • Accions de networking entre les empreses del territori transfronterer. Temàtiques: gourmet/alimentació, termal/salut, turisme i comerç.
  • CCI PirineusMed International Business Meeting. Sector vins i gourmet.

– Eines de mobilitat:

  • App CCI PirineusMed
  • Borsa de traspassos
  • Club empresari transfronterer.

– Comunicació

 Per a més informació:

Contacta

Si vols més informació sobre el programa InnoCámaras pots posar-te en contacte amb Esther Garcia ( 973 23 61 61 egarcia@cambralleida.org | avillar@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

7 + 1 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.