0 Items

Xarxa Europea de PIMES

Xarxa Europea
de PIMES


Índex > Projectes europeus > Xarxa Europea de Pimes

La Comissió Europea, des de la Direcció General d’Empresa i Indústria, ha posat en marxa ENTERPRISE EUROPE NETWORK (EEN) és la Xarxa de Pimes Europea més gran d’oportunitats de negoci  i cerca activa de socis a Europa, Middle East, Àsia, Àfrica, Nord America i Amèrica Llatina.

La Xarxa EEN ofereix a la petita i mitjana empresa (PIME) informació i assessorament en relació a les polítiques i oportunitats de negoci als països de la UE, així com assistència en processos de transferència tecnològica i accés a programes europeus de finançament, de recerca i desenvolupament i innovació (R+D+i).

La Cambra de Comerç de Lleida forma part de la xarxa EEN i us oferim els següents serveis:

  • Facilitar la recerca de possibles socis dins la Unió Europea per a l’empresa.
  • Informació sobre actualitat europea (Notícies i legislació).
  • Informació sobre oportunitats de negoci amb l’Administració Europea (Licitacions).
  • Informació sobre projectes de cooperació empresarial.
  • Borsa Internacional d’Oportunitats de Negoci

Per a més informació:

Contacta

Si vols més informació sobre la Xarxa Europea de Pimes pots posar-te en contacte amb Esther Garcia ( 973 23 61 61 egarcia@cambralleida.org | avillar@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

6 + 3 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.