0 Items

Business Secret Week

Business Secret Week


Índex > Qui som > Activitats > Business Secret Week

La Business Secret Week, és una setmana d’activitats empresarials pensada i dissenyada per donar valor a l’empresa lleidatana, amb experts i companyies de renom i activitats de networkins, entre altres, té com a  objectiu mostrar les tendències de futur, les oportunitats de negoci, i afavorir el contacte entre companyies i actors de l’àmbit empresarial.

Volem esdevenir un espai de referència en l’àmbit econòmic lleidatà.

Programa 2019

Imatges 2018

Contacta

Si vols més informació sobre la Business Secret Week pots posar-te en contacte amb Aida Villar o Esther Garcia ( 973 23 61 61 avillar@cambralleida.org | egarcia@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

12 + 11 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.