0 Items

Memòria d’activitats

Memòria
d’activitats


Índex > Qui som > Memòria d’activitats

Cada any realitzem una compilació de totes les activitats, esdeveniments, accions i reunions que duem a terme des de la Cambra.

En les memòries trobaràs articles d’opinió relacionats amb el món empresarial i un resum anual dels projectes que realitzem dirigits a professionals, pimes i empreses exportadores.

Coneix tot el que fem revisant la memòria anual.

Documents de Memòria per cada anualitat:

2019 / 2018 / 2017 /2016 / 2015 / 2014

 

 

Contacta

Si vols més informació sobre la Cambra de comerç i Indústria pots posar-t’hi en contacte ( 973 23 61 61 lleida@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

6 + 9 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.