0 Items

Normativa cameral

Normativa cameral


Índex > Qui som > Normativa cameral

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida és una corporació de dret públic constituïda el 10 de gener de l’any 1887, configurada per la legislació vigent com a òrgan consultiu i de col·laboració amb les administracions públiques, subjecta a la tutela de la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Innovació Universitats i Empresa.

Contacta

Si vols més informació sobre la Cambra de comerç i Indústria pots posar-t’hi en contacte ( 973 23 61 61 lleida@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

12 + 15 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.