0 Items

Transparència

Transparència


Índex > Qui som > Transparència

La Cambra, en tant que corporació de Dret Públic resta subjecte a les obligacions, garanties i responsabilitats establertes en la normativa sobre transparència, accés a la informació pública i bon govern, per aquest motiu, us presentem els pressupostos, la memòria, comptes anuals i auditoria, i el document de transparència

Contacta

Si vols més informació sobre la Cambra de comerç i Indústria pots posar-t’hi en contacte ( 973 23 61 61 lleida@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

4 + 1 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.