0 Items

Xarxes camerals

Xarxes camerals


Índex > Qui som > Xarxes camerals

Per poder coordinar i endegar projectes conjunts, les cambres de comerç d’una determinada zona geogràfica estan representades per agrupacions de cambres, que actuaran també com a nexe entre les cambres ‘una mateixa o diferent agrupació.

A continuació exposem les diferents agrupacions camerals i els seus portals webs, en els què podreu accedir a totes les cambres de comerç que hi estan associades i informar-vos dels diferents serveis i activitats organitzades de manera conjunta:

Consell de Cambres de Catalunya

Agrupació de totes les cambres de comerç de Catalunya

Cámara de España

Agrupació de totes les cambres de comerç d’Espanya

Eurochambres

Agrupa més de 1.200 cambres de comerç europees, representant els interessos de més de 14 milions d’empreses europees

International Chamber of Commerce

La International Chamber of Commerce és la màxima autoritat cameral. Des de la seva fundació l’any 1919 el seu criteri d’actuació ha estat la defensa i promoció del lliure mercat i l’empresa privada

AICO

Associació Iberoamericana de Cambres de Comerç

Contacta

Si vols més informació sobre la Cambra de comerç i Indústria pots posar-t’hi en contacte ( 973 23 61 61 lleida@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

5 + 3 =

Vostè queda informat i conscient expressament que les dades de caràcter personal subministrades seran conservades per la Cambra per donar resposta d'aquest servei, per generar estadístiques, i per notificar-li si desitja rebre comunicacions de les activitats i serveis que organitza, participa o col·labora la Cambra. En cap cas la informació proporcionada serà cedida a tercers. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, cancel·lació, limitació i portabilitat dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.